Joukkueet 2015

Mukana vuoden 2015 INNOCUM Yritys Cup kävelyfutisturnauksessa ovat seuraavat 24 joukkuetta: 

 

Savon Sanomat_joukkue

Keskisuomalainen Oyj konserniin kuuluva Savon Sanomat tuottaa uutisia ja juttuja niin paperilehteen kuin verkossa luettaviksi. Savon Sanomien päätoimittajana on vuodesta 2007 alkaen toiminut Jari Tourunen.

 

Sakupe_joukkueSakupe Oy tuottaa yrityksille ja yhteisöille turvallisia ja toimivia tekstiilihuollon ratkaisuja. Yhtiön tuotantotilat sijaitsevat Siilinjärvellä, Toimialueeseen kuuluu Pohjois-Savon lisäksi Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueet. Lisäksi Sakupe Oy kuuluu valtakunnalliseen Puhdaspalvelu Fi Oy pesulaketjuun.

 

Insinööritoimisto LVI-Insinöörit Ky:n toimialana ovat LVI-, rakennusautomaatio- ja energiatekniikan suunnittelu ja tietomallinnus sekä toimialaan liittyvä konsultointi. Yrityksen toimisto sijaitsee Kuopiossa Puijonkadulla.

 

Agrimarket_joukkue

Agrimarketit ovat maanlaajuinen myymälä- ja palveluverkosto. Takojantiellä Toivalassa sijaitsevan Agrimarket myymälän valikoimiin kuuluu mm. erilaiset rauta- ja rakentamisen tarvikkeet, maatalouden tuotantotarvikkeet, työkoneet ja varaosat sekä laaja valikoima puutarha- ja hevostarviketuotteita.

 

VT-Rakentaja_joukkue

VT-Rakentaja Oy on kuopiolainen yritys, jonka toimialaan kuuluu kokonaisvaltaiset rakentamiseen ja saneeraukseen liittyvät palvelut kuten uudis- ja korjausrakentaminen, huoneistoremontit, sauna- ja kylpyhuoneremontit, vedeneristys, matto- ja laatoitustyöt sekä kaluste- ym. asennukset.

 

Nuorkauppakamari_joukkueSiilinjärven Nuorkauppakamari on Suomen Nuorkauppakamarin paikallisjärjestö. Nuorkauppakamari vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

 

LVI-Palvelu ViVa_joukkue

LVI-Palvelut ViVa suorittaa LVI-urakointia uudis- sekä saneerauskohteisiin. Esimerkiksi omakotitalon käyttövesiremontista aina kerros- tai rivitalon vaativaan linjasaneeraukseen. Kokonaisvaltainen palvelu kattaa myös lämmitysratkaisut kustannustehokkaasti kaikkine asennus- ja huoltopalveluineen.

 

Feelback_joukkueFeelback Group on valtakunnallinen yritysten ja organisaatioiden kehittämiseen erikoistunut täyden palvelun tutkimustalo, jonka palveluksessa työskentelee yhteensä noin 50 ammattilaisen joukkue. Yrityksen palveluihin kuuluu mm. erilaiset mielipidemittaukset, johtamisen- ja esimiestyön arvioinnit sekä organisaatio- ja henkilöstötutkimukset.

 

Savon Eristystekniikka_joukkue

Savon Eristystekniikka Oy on Siilinjärveläinen eristysalan yritys, jonka päätoimialana on teollisuuseristäminen prosessiteollisuuden tuotantolaitoksissa ympäri Suomen. Yritys työllistää pääsääntöisesti yrittäjän lisäksi 10-15 eristäjää/ eristyspeltiseppää, mutta työkohtaisesti ja sesonkiaikoina useampiakin.

 

Putki & Säätö palvelee pääasiassa Kuopion talousalueella ja noin 80 kilometrin säteellä sieltä. Yrityksen erityisosaamista ovat kiinteistöjen LVI-huolto ja -korjaustyöt, LVIA-urakointi, säätölaitetyöt, öljylämmitys, sekä maalämpöjärjestelmien suunnittelu ja toteutus.

 

 

Sj ApteekkiSiilinjärven apteekin vahvuus on ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökunta, joka antaa asiakkailleen uutta ammatillista tietoa lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä asianmukaisia apuvälineitä ja tietokantoja käyttäen. Kuiluntiellä sijaitsevan pääapteekin lisäksi Siilinjärven Apteekilla on palvelupiste myös Kuopion lentoasemalla Rissalassa.

 

Sähkötel Oy:n toimialaan kuuluu sähköurakointi, sähkötarvikemyynti ja sähkösuunnittelu. Yritys myy ja asentaa myös tietoverkot, hälytysjärjestelmät ja ilmalämpöpumput. Toimialueena on Kuopio, Siilinjärvi, Nilsiä /Tahkovuori ja Juankoski.

 

Team Ollikainen_joukkue

Tmi Mika Ollikainen on siilinjärveläinen timanttitöitä tarjoava yritys. Timanttiporaus- ja sahaustöiden lisäksi yrityksen toimialaan kuuluvat mm. traktori- ja kaivinkoneurakoinnit sekä kuljetuspalvelut. 

 

TaksitSiilinjärven Taksiautoilijat ry on Suomen Taksiliiton paikallinen jäsenyhdistys. Taksiliitto toimii taksiyrittäjien valtakunnallisena etu- ja palvelujärjestönä. Liittoon kuuluu noin 280 jäsenyhdistystä.

 

Laakkonen_joukkueVeljekset Laakkonen Oy kuuluu Laakkkonen -konserniin, jossa autoliiketoiminnoista vastaavat Autotalo Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy. Veljekset Laakkonen Oy:n  uusien autojen edustukseen ja merkkihuoltoon Kuopiossa Kallantiellä kuuluu BMW, Mazda, Peugeot ja Seat.

 

Kuntohoitaja Sirpa_joukkueKuntohoitaja Sirpa Airaksisen yritys Pieni Pilatespaikka Siilinjärvellä tarjoaa monipuolista terveysliikuntaa. Yksilöllistä ohjausta oman kehon hallintaan opetetaan mm physio pilates, physio fit ja latinotanssin pienryhmätunneilla. Yritys tarjoaa myös klassista hierontaa, kuumakivihoitoa, vyöhyketerapiaa ja jalkahoitoa.

 

Tima_joukkue
Tili- ja Notariaattipalvelu Ti-Ma Ky on vuonna 1981 perustettu perheyritys, joka vuodesta 1991 lähtien on ollut Tili-instituuttisäätiön auktorisoima tilitoimisto ja Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsentoimisto. Nykyisellään yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Siilinjärvellä ja sivutoimipiste Kuopiossa.

 

Jatkopolut_joukkue

Jatkopolut Oy on lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita lapsiperheille ja nuorille tuottava yritys. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa ja Varkaudessa ja toiminta-alue kattaa koko Itä-Suomen. Henkilöstöä yrityksellä on yli 70.

 

PaulSaar_joukkue

PaulSaar on kansainvälisesti toimiva suomalaislähtöinen yritys, joka erikoistuu tarjoamaan asiakkailleen huippulaatuisia sähkötupakoita, sähkötupakkanesteitä ja erilaisia sähkötupakointitarvikkeita. PaulSaar on alansa Pohjois-Euroopan markkinajohtaja.

 

Kuopio_joukkue

Kuopion kaupunki on perustettu vuonna 1775. Suomen kahdeksanneksi suurimmassa kaupungissa on yli 111 000 asukasta. Tapahtumista suurin on kesäkuussa vuosittain järjestettävä Kuopio Tanssii ja Soi festivaali. Kuopion Kaupunginjohtajana toimii Petteri Paronen ja valtuuston puheenjohtajana Markku Rossi.

 

Siilinjärveläiset viettävät tänä vuonna 90vuotis juhlia, sillä Siilinjärvi aloitti toimintansa itsenäisenä kuntana 1.tammikuuta1925. Asukkaita Siilinjärvellä on reilu 21 500. Viidennen kerran kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettävä Siilifolk on kasvanut itä-Suomen suurimmaksi kansanmusiikki- ja tanssitapahtumaksi. Kunnanjohtajana toimii Vesa Lötjönen ja valtuuston puheenjohtajana Erkko Nykänen.

 

Suonenjoki_joukkueSuonenjoki on noin 7500  asukkaan kaupunki, joka tunnetaan erityisesti Suomen perinteikkäimpiin kesätapahtumiin kuuluvista Mansikkakarnevaaleistaan. Suonenjoen kaupunginjohtajan toimii Juha Piiroinen ja valtuuston puheenjohtajana Pentti Huuskonen.

 

Sampo_joukkue
Pielaveden Sampon mestaruusliigassa pelaava lentopallojoukkue Sampo on Suomen kärkijoukkueita  Mestaruuden Sampo on voittanut kolme kertaa, vuosina 2004, 2005 ja 2009. Sampon toinen kotipaikkakunta ja pääsääntöinen harjoittelupaikka on Siilinjärvi. Joukkeen kotiotteluista puolet pelataan Siilinjärvellä Ahmon koululla.

 

Innocum_joukkueYrityskeskus INNOCUM sijaitsee Siilinjärvellä, Harjamäen perinteikkäällä ja puistomaisella alueella. INNOCUM käsittää kymmenen yritystoimintaan soveltuvaa rakennusta. Tilojen käyttöaste on n. 97 %, vuokralaisena on lähes 70 toimijaa. Viihtyisät toimitilat, nopeat tietoliikenneyhteydet, täysin varustellut kokoustilat ja erinomaiset ravintola Lataamon lounas- ja kahvilapalvelut tekevät yrityksen sijoittumisen yrityskeskukseen helpoksi.

Otteluaikataulun 2015 näet tästä Otteluaikataulu2015

 

JOUKKUEET 2014 >>