Joukkueet 2023

Fontanella on Siilinjärven keskustassa sijaitseva monipuolinen virkistyskylpylä, jossa on kymmenen erilaista allasta aaltoaltaasta kuntouintialtaaseen sekä Suomen pisimpiin kuuluva vesiliukumäki. Kylpylässä järjestetään uimakouluja ja vesijumppia ja muille liikunnan harrastajille löytyy kuntosalin, squash-kenttien ja keilauksen lisäksi monipuolisia ohjattuja ryhmäliikuntapalveluja.

 

Rakennustyö Salminen Oy:n liiketoiminta perustuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: urakointi ja korjausrakentaminen palvelee asiakkaita koko Suomen alueella, kunnossapito ja palvelurakentaminen keskittyy Pohjois-Savon alueen puitesopimusasiakkuuksiin ja asuntotuotanto ja kiinteistökehitys hankkeita yritys toteuttaa Kuopion ympäristössä. Rakennustyö Salminen Oy työllistää melkein 200 rakennusalan ammattilaista yli 90 miljoonan euron liikevaihdolla. Salminen toimii pääurakoitsijana INNOCUM 1I-rakennushankkeessa.

 

Sähkö Jave Oy on Kuopiossa sijaitseva sähköurakointiin erikoistunut yritys, jolla on jo yli 30 vuoden kokemus sähköurakoinnista, Yritys tekee erilaisia sähkötöitä koko Pohjois-Savon alueella yritysten tarpeisiin, myös alihankintana. Toiminta keskittyi aluksi rivi- ja kerrostalorakentamiseen, mutta on laajentunut vuosien varrella myös julkisiin kohteisiin. Sähkö Jave Oy vastaa INNOCUM I1-rakennuksen sähköurakoinnista.

 

Siilinjärven Teatteria on tehty suurella sydämellä vuodesta 1964 saakka. Teatterinäytäntöjen pääpaikka on upea Mäntyrannan kesäteatteri, josta avautuu huikeat näkymät Siilinlahdelle. Kesällä 2023 Siilinjärven Teatteri esittää koko perheen näytelmän Vinski, Vinsentti ja salamyhkäinen sirkustapaus. Näytelmä on Janne Puustisen dramatisoima ”maailman ensi-ilta” , jonka ohjaa Tiina Naumanen.

 

Sulkavantiellä sijaitseva Siilin TB-huolto Oy palvelutarjontaan kuuluu Autoasi korjaamopalvelut, auton pesupalvelut sekä renkaiden myynti ja vaihtopalvelut. Polttoainemyynnin lisäksi huoltamon valikoimissa on autotarvikkeet ja -kemikaalit sekä nestekaasun myynti ja peräkärryjen vuokraus. Monipuolinen kahvila-ravintola ja elintarvikkeiden myyntipiste täydentävät huoltamopalveluita.

 

Kuopion Kumi Oy on vuonna 1992 perustettu tukkuliike, joka toimii linkkinä maahantuojien, teollisuuden kunnossapidon ja jälleenmyyjien välillä. Liikkeellä on myös vähittäismyyntipiste, joka palvelee sekä yksityisasiakkaita että pienyrityksiä. Yrityksen erikoisosaamista ovat myös laakerit, hydrauliikka, suojaimet, liimat, massat ja teipit. Lisäksi hihnaliitos-, korjaus-, kumitus- ja pinnoitustyöt kuuluvat yritystoimintaan.

 

Sakupe_joukkueSakupe Oy tuottaa turvallista ja toimivaa tekstiilihuoltopalvelua yhteisö- ja yritysasiakkailleen kolmen tuotantolaitoksen voimin. Toiminta alkoi Siilinjärveltä vuonna 1983, laajeni vuonna 2014 Jyväskylään ja vuoden 2018 alusta lukien myös Joensuuhun. Sakupe toimii Pirkanmaan, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Suomen ja Itä-Savon maakuntien alueella ja kuuluu valtakunnalliseen Puhdaspalvelu Fi Oy -pesulaketjuun, jonka kautta palveluita tarjotaan rajoitetusti myös yksityisille yritysasiakkaille.

 

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmä, joka tarjoaa vähittäispankkipalveluja henkilöasiakkaille, pienille ja keskisuurille yrityksille sekä vahinkovakuutuspalveluja henkilöasiakkaille. POP Pankkien yhteenliittymään kuuluu 19 itsenäistä POP Pankkia sekä yli 70 konttoria ja palvelupistettä. Siilinjärven konttori kuuluu POP Järvi-Suomeen ja on Itä-Suomen suurin POP Pankki.

 

Kuopiolainen Call To Action Oy on markkinointitoimisto ja markkinoinnin kumppani.Tarvitsetko uusia asiakkaita tai osaavia työntekijöitä? Autamme yritystäsi kasvattamaan brändiään, hankkimaan uusia asiakkaita ja aktivoimaan nykyisiä asiakkaita. Autamme potentiaalisia työntekijöitä kiinnostumaan yrityksestäsi ja hakeutumaan palvelukseesi. Kun markkinointi on hallussa luotettavalla yhteistyökumppanilla, voit itse rauhassa keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen!

 

Savon Keittiökeskus on vuonna 1988 perustettu perheyritys, joka on valmistanut jo 35 vuotta kodin kiintokalusteita kotimaahan ja vientiin. Yrityksen erikoisalaa ovat keittiö-, kodinhoitohuone-, saniteettitilojen-, ym. kodin kalusteiden valmistus. Saatavilla on myös erikoismittaisia kalusteita, joista löytyy ratkaisu kaikkiin kodin kiintokalustetarpeisiin.

 

Compass Group:ia turnauksessa edustaa Team Tulikukko. Ravintola Tulikukko kuuluu maailman johtavaan ruoka- ja monipalveluyhtiöön Compass Group:in Food & Co ketjuun ja tarjoilee terveelliset ja monipuoliset vaihtoehdot aamiaiselle, lounaalle ja kahvitauolle. Ravintolasta saa myös take away annoksia sekä suolaisia ja makeita tilaustuotteita työpaikoille tai juhliin. Tulikukko sijaitsee Pelastusopiston kampuksella Kuopiossa.

 

LITE-designs on valaistussuunnitteluun ja esitysteknisiin palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen toimialaan kuuluu valaistussuunnittelu rakennus-, maisema- ja sisustusarkkitehtuurissa sekä esitysteknisten järjestelmien suunnittelu- ja ohjelmointipalvelut. L I T E -designsilla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista valaistussuunnittelutehtävistä..

 

Suomen suurimpiin päiväkoteihin kuuluva Pilvilinna ei jää ohikulkijoilta huomaamatta. Päiväkoti toimii vuonna 1926 valmistuneessa, Harjamäen Sairaalan päärakennuksena toimineessa kartanomaisessa S2-rakennuksessa, joka nykyisin on yksi INNOCUM kiinteistöistä. Pilvilinnassa on 16 lapsiryhmää, joista lapsia on noin 280 ja henkilökuntaa lähes 60.

 

Rakennusliike Koponen on Kuopio-Siilinjärvi alueella toimiva rakennusurakoinnin ammattilainen. Yrityksellä on vahva kokemus erityisesti julkisen sektorin ja yritysmaailman rakennusurakoinnin tehtävistä ja tarjolla on monipuoliset ja modernit rakennusurakoinnin palvelut eri tarpeisiin. Rakennusliike Koponen toteuttaa peruskorjaukset ja remontit sekä uudisrakentamisen ja maanrakennuksen urakkatyöt. Asiakkaita ovat mm. kunnat ja kaupungit, asunto-osakeyhtiöt, kiinteistönomistajat sekä yritykset.

 

Lämpövelho Oy on täyden palvelun LVI-talo, joka palvelee kaikkia, joilla on putki, josta on tarkoitus virrata lämpöä, vettä tai ilmaa – olipa kyse omakotitalosta, teollisuuskiinteistöstä tai asunto-osakeyhtiöstä. Yritys on vuosien aikana toteuttanut ammattitaidolla lukuisia eri kokoisia LVI-projekteja, aina suurista linjasaneerauksista pienempiin hananvaihtohommiin.

 

ATM Taksipalvelu Oy on perinteikäs siilinjärveläinen taksipalveluita tarjoava yritys, jonka ajokalusto mahdollistaa myös inva- ja paarikuljetukset. Yritys kuuluu VieVie-Taksit 24/7 verkostoon. VieVie brändin väreissä liikennöivät taksit kulkevat palvelulla ja ovat kunnossa kaiken aikaa. 

 

LVI-Palvelu ViVa_joukkue

LVI-Palvelut ViVa Oy on siilinjärveläinen putki- ja sähköalan yritys, joka työllistää 15 – 20 henkilöä. Palvelutarjontaan kuuluvat LVI-, sähkö- ja remonttityöt. LVI-Palvelut Viva Oy:sta saa nopeaa ja laadukasta palvelua kaikkiin kodin remontointi- ja rakennustarpeisiin. Lisäksi tarvikemyymälästä löytyy tarvikkeet kilpailukykyiseen hintaan. PÄIVYSTYS 24H

 

ISS Palvelut on Suomen johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka toimittaa kaikki kiinteistöjen tarvitsemat ylläpito- ja tukipalvelut. ISS:n kiinteistöpalvelut kattaa kiinteistön rakennuttamis-, suunnittelu- ja ylläpitopalvelut. Turvallisuuspalvelut yhdistää vartiointipalvelut sekä erilaiset turvallisuusjärjestelmät. Perinteisen siivouspalvelun lisäksi ISS tuottaa asiakkailleen myös erityisosaamista vaativia töitä kuten elintarvikesiivouspalveluita.

 

Siilinjärven Nuorkauppakamari ry on osa kansainvälistä nuorkauppakamariverkostoa ja toimii jäsentensä kehittämis- ja johtamiskouluttautumisjärjestönä. Nuorkauppakamari on avoin kaikille omien johtajuustaitojensa kehittämisestä kiinnostuneille 18-40-vuotiaille.

 

 

Touhula Siilinjärvi on liikuntapäiväkoti keskustan tuntumassa Risuharjulla. Päiväkodin tilat ovat uudet ja lasta liikkumaan innostavat ja lähiympäristössä on useita puistoja sekä hyviä kävelyreittejä, joissa käydä liikkumassa. Lasten mielestä Touhulassa on erityistä yhdessä leikkiminen, askartelu ja jalkapallo. Aikuisten mielestä erityistä on kiva ilmapiiri, yhteiset musiikki- ja jumppatuokiot sekä yhteistyö ilman lapsiryhmärajoja.

 

Talouspalvelut TiMa Oy on vuonna 1981 perustettu aidosti savolainen perheyritys, joka vuodesta 1991 lähtien on ollut Tili-instituuttisäätiön auktorisoima tilitoimisto ja Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsentoimisto. Nykyisellään yritys palvelee asiakkaitaan Kuopion, Siilinjärven ja Iisalmen toimipisteissä.

 

Siilinjärveläinen Team Ollikainen Oy on timanttiporauksiin, -sahauksiin ja -hiontoihin erikoistunut yritys.  Rakennustöiden lisäksi Team Ollikaisen toimenkuvaan kuuluvat muun muassa elintarvikekuljetukset ja maansiirtotyöt. Asiakkaita ovat esimerkiksi rakennusliikkeet ja taloyhtiöt sekä yksityistaloudet, yritykset ja yhteisöt. Team Ollikaisen yritysparina toimii Kaluste Ollikainen, joka suunnittelee, valmistaa ja asentaa kiinto- ja erikoiskalusteet niin yksityistalouksille kuin yrityksille sekä yhteisöille.

 

KKR eli Kirkonkylän riento on siilinjärveläinen aktiivinen harrastejoukkue, jonka motto on ”sähellystä, ilman säheltäjiä! Ja rentoa menoa”. Joukkue on perustettu vuonna 2014, jotta kaikilla olisi mahdollisuus liikkua, ikään, sukupuoleen, kuntoon tai taloudelliseen tilanteeseen katsomatta.

 


Urheiluhullut on siilinjärveläisten taksiyrittäjien joukkue. Joukkueessa pelaa eri yritysten edustajia, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

 


”Minut näkee monessa mukana ja olen nyt yksityishenkilönä koonnut joukkueen haluten tarjota yhteisöllistä leikkimieltä muutamille ystäville ja yhteistyötahoille, mm. Siilifolkin Anneli Simoselle, Louhosareenan Marja-Liisa ja Matti Kuosmaselle, Steelersien nro 82 Jani Lindqvistille, Skinovan yrittäjä Tiia Lindqvistille, Tahkon Talviteatterin Maija Rissaselle ja näyttelijä-teatterinjohtaja Sami Kojoselle Tahtiteatterista. Pari yllätysnimeä saattaa vielä putkahtaa esiin. Mottomme on: Menossa mukana jotta näkkyy ja tuntuu!”  
Merja Oksman

 

Siilinjärven Yrittäjät ry on Suomen Yrittäjien paikallisyhdistys, jossa on jäseniä tällä hetkellä n. 300.  Toiminnan tavoitteena on jäsenten välisen yhteistyön lisääminen ja edistäminen. sekä pyrkimys siihen, että yrittäjyys ja yrittäminen näkyisivät kuntalaisten arjessa. Siilinjärven Yrittäjät on yrittäjien toimintaedellytysten puolestapuhuja.

 

Siilinjärvi on Suomen sykkivin kasvukunta ihmisen kokoiselle elämälle. Siilinjärvi on nuorekas ja kirjava yhteisö, jossa kukin saa kukoistaa kuten haluaa turvallisessa ympäristössä! Siilinjärvi on yli 21 000 asukkaan kunta Pohjois-Savossa, johon voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.siilinjarvi.fi.

 

 

Yrityskeskus INNOCUM sijaitsee Siilinjärvellä, Harjamäen perinteikkäällä ja puistomaisella alueella. INNOCUM käsittää kymmenen yritystoimintaan soveltuvaa rakennusta. Tilojen käyttöaste on n. 98 %, vuokralaisena on lähes 70 toimijaa. Viihtyisät toimitilat, nopeat tietoliikenneyhteydet, täysin varustellut kokoustilat ja erinomaiset ravintola Lataamon lounas- ja kahvilapalvelut tekevät yrityksen sijoittumisen yrityskeskukseen helpoksi.

 

Otteluaikataulu 2023 julkaistaan kesäkuun alussa.

JOUKKUEET 2019 >> JOUKKUEET 2018 >>JOUKKUEET 2017 >> JOUKKUEET 2016 >> JOUKKUEET 2015 >> JOUKKUEET 2014 >>