Joukkueet 2016

INNOCUM Yritys Cup kävelyfutisturnauksessa 2016 ottelevat seuraavat 32 joukkuetta:

Innocum_joukkueYrityskeskus INNOCUM sijaitsee Siilinjärvellä, Harjamäen perinteikkäällä ja puistomaisella alueella. INNOCUM käsittää kymmenen yritystoimintaan soveltuvaa rakennusta. Tilojen käyttöaste on n. 97 %, vuokralaisena on lähes 70 toimijaa. Viihtyisät toimitilat, nopeat tietoliikenneyhteydet, täysin varustellut kokoustilat ja erinomaiset ravintola Lataamon lounas- ja kahvilapalvelut tekevät yrityksen sijoittumisen yrityskeskukseen helpoksi.

 

Savon Sanomat_joukkue

Keskisuomalainen Oyj konserniin kuuluva Savon Sanomat tuottaa uutisia ja juttuja niin paperilehteen kuin verkossa luettaviksi. Savon Sanomat on levikin mukaan Suomen kuudenneksi suurin seitsenpäiväinen sanomalehti. Lehden historiassa tapahtui iso muutos, kun lehti siirtyi tabloid-kokoon 15. maaliskuuta 2016. Savon Sanomien uudeksi vastaavaksi päätoimittajaksi on 24.3.2016 alkaen nimitetty Seppo Rönkkö

 

Joukkue_LiteDesigns
LITE-designs on valaistussuunnitteluun ja esitysteknisiin palveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen toimialaan kuuluu valaistussuunnittelu rakennus-, maisema- ja sisustusarkkitehtuurissa sekä esitysteknisten järjestelmien suunnittelu- ja ohjelmointipalvelut. L I T E -designsilla on yli 20 vuoden kokemus moninaisista valaistussuunnittelutehtävistä.

 

Joukkue_Easyfit_Crossfit

EasyFit Siilinjärvi on keskustassa sijaitseva monipuolinen liikuntakeskus, jossa on runsas valikoima ryhmäliikuntatunteja ja laadukas kuntosali. CrossFit salissa Siilinjärven INNOCUM alueella on ohjattuja treenejä,  jossa yhdistyvät voiman- ja ketteryyden lisääminen fyysisen kunnon eri osa-alueilla.

 

Joukkue_Savon_Rakennushanke

Pääurakoitsijana Savon rakennushanke Oy toteuttaa talo- ja pienteollisuushallikohteet pohjatöistä valmiiseen rakennukseen saakka sekä toimii aliurakoitsijan isommissa rakennuskohteissa. Suunnittelukohteita ovat mm. pihasaneeraukset: sadevesiratkaisut, salaojitukset sekä pihojen rakennekerrokset. Yritys toteuttaa lisäksi piha-alueiden vihersuunnitelmat ja -työt uudiskohteisiin.

 

Sakupe_joukkueSakupe Oy tuottaa yrityksille ja yhteisöille turvallisia ja toimivia tekstiilihuollon ratkaisuja. Yhtiön tuotantotilat sijaitsevat Siilinjärvellä, Toimialueeseen kuuluu Pohjois-Savon lisäksi Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueet. Lisäksi Sakupe Oy kuuluu valtakunnalliseen Puhdaspalvelu Fi Oy pesulaketjuun.

 

Insinööritoimisto LVI-Insinöörit Ky:n toimialana ovat LVI-, rakennusautomaatio- ja energiatekniikan suunnittelu ja tietomallinnus sekä toimialaan liittyvä konsultointi. Yritys on perustettu vuonna 1986 ja palveluksessa on kymmenen LVI- ja rakennusautomaatiotekniikan ammattilaista. Yrityksen toimisto sijaitsee Kuopiossa Puijonkadulla.

 

Joukkue_Duunivaruste
Duunivaruste Oy on työvaatteiden ja varusteiden jälleenmyyntiin ja työturvallisuuteen erikoistunut yritys. Tekstiilit voi tilata Duunivarusteesta omilla painatuksilla ja brodeerauksilla. Yritys palvelee Suvannontien myymälässä Kuopion Kolmesopessa sekä verkkokaupassa.

 

Joukkue_Sammu

Sammu-Kaluste Oy on Siilinjärvellä Oppipojantiellä sijaitseva palo- ja pelastusalan erikoisliike, jonka palveluihin kuuluvat mm. sammutinhuollot. Sammu-Kaluste järjestää Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön hyväksymiä työturva- ja tulityökoulutuksia sekä hätäensiapukoulutuksia.

Joukkue_Savon_Rakennuspelti
Savon Rakennuspelti  tarjoaa ammattitaitoista katto- ja peltityötä, sekä lähes kaiken maarakentamisesta saneeraukseen ja uudisrakentamiseen. Yritys palvelee Pohjois-Savon alueella niin pientalo kuin julkisen rakentamisen puolella.

 

Joukkue_HankkijaToivalassa sijaitseva Agrimarket myymälä toimii nyt nimellä Hankkija, kun Agrimarket ja Multasormi muuttivat nimensä Hankkijaksi vuoden 2016 alusta. Hankkija on Suomen johtava maatalouskauppaketju,  joka 52 myymälän lisäksi palvelee myös verkkokaupassa.  Valikoimiin kuuluu mm. erilaiset rauta- ja rakentamisen tarvikkeet, maatalouden tuotantotarvikkeet, työkoneet ja varaosat sekä laaja valikoima puutarha- ja hevostarviketuotteita.

 

VT-Rakentaja_joukkue

VT-Rakentaja Oy on kuopiolainen yritys, jonka toimialaan kuuluu kokonaisvaltaiset rakentamiseen ja saneeraukseen liittyvät palvelut kuten uudis- ja korjausrakentaminen, huoneistoremontit, sauna- ja kylpyhuoneremontit, vedeneristys, matto- ja laatoitustyöt sekä kaluste- ym. asennukset.

 

Nuorkauppakamari_joukkueSiilinjärven Nuorkauppakamari ry on osa kansainvälistä nuorkauppakamariverkostoa ja toimii jäsentensä kehittämis- ja johtamiskouluttautumis-järjestönä. Nuorkauppakamari tuottaa myös tapahtumia, joista tämän vuoden merkittävin on 6.8. Kunnonpaikassa järjestettävä Uneton Yö tapahtuma.

 

LVI-Palvelu ViVa_joukkue

LVI-Palvelut ViVa suorittaa LVI-urakointia uudis- sekä saneerauskohteisiin, mm. omakotitalon käyttövesiremontista aina kerros- tai rivitalon vaativaan linjasaneeraukseen. Kokonaisvaltainen palvelu kattaa myös lämmitysratkaisut kustannustehokkaasti kaikkine asennus- ja huoltopalveluineen.

 

Joukkue_FeelbackFeelback Group on valtakunnallinen yritysten ja organisaatioiden kehittämiseen erikoistunut täyden palvelun tutkimustalo, jonka palveluksessa työskentelee yhteensä noin 50 ammattilaisen joukkue. Yrityksen palveluihin kuuluu mm. erilaiset mielipidemittaukset, johtamisen- ja esimiestyön arvioinnit sekä organisaatio- ja henkilöstötutkimukset.

 

Savon Eristystekniikka_joukkue

Savon Eristystekniikka Oy on Siilinjärveläinen eristysalan yritys, jonka päätoimialana on teollisuuseristäminen prosessiteollisuuden tuotantolaitoksissa ympäri Suomen. Yritys työllistää pääsääntöisesti yrittäjän lisäksi 10-15 eristäjää/ eristyspeltiseppää, mutta työkohtaisesti ja sesonkiaikoina useampiakin.

 

Joukkue_putkijasaato
Putki & Säätö palvelee pääasiassa Kuopion talousalueella ja noin 80 kilometrin säteellä sieltä. Yrityksen erityisosaamista ovat kiinteistöjen LVI-huolto ja -korjaustyöt, LVIA-urakointi, säätölaitetyöt, öljylämmitys, sekä maalämpöjärjestelmien suunnittelu ja toteutus.

 

Sähkötel Oy:n toimialaan kuuluu sähköurakointi, sähkötarvikemyynti ja sähkösuunnittelu. Yritys myy ja asentaa myös tietoverkot, hälytysjärjestelmät ja ilmalämpöpumput. Toimialueena on Kuopio, Siilinjärvi, Nilsiä /Tahkovuori ja Juankoski.

 

Team Ollikainen_joukkue

Tmi Mika Ollikainen on siilinjärveläinen timanttitöitä tarjoava yritys. Timanttiporaus- ja sahaustöiden lisäksi yrityksen toimialaan kuuluvat mm. traktori- ja kaivinkoneurakoinnit sekä kuljetuspalvelut. 

 

Joukkue_SiRa

Siilin Ratsastajat ry on perustettu vuonna 1995 ja sen jäsenmäärä on vuosittain noin 200 jäsentä. Siilin Ratsastajat ry järjestää vuosittain useita eritasoisia koulu- ja estekilpailuja, koulutuksia ja tapahtumia kuten vuosittain perinteisesti järjestettävä Hubertus-juhla. Seuran kotipaikkana toimii Siilin Ratsastuskeskus. Ratsastuskeskuksen alueelta löytyy mm. kaksi maneesia ja useampi ulkokenttä.

 

Joukkue_Mhy_P-S

 

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savo tuottaa aktiivisesti jäsenilleen kokonaisvaltaisia metsäluonnon hoidon ja käytön palveluja. Yhdistys jakaa tietoa ajankohtaisista metsäasioista, antaa neuvontaa puukauppaan, metsänhoitoon ja metsäverotukseen liittyen ja järjestää metsänomistajille suunnattuja koulutuksia. Lisäksi yhdistys vaikuttaa oman alueensa ympäristö- ja kaava-asioiden valmisteluun.

 

TaksitSiilinjärven Taksiautoilijat ry on Suomen Taksiliiton paikallinen jäsenyhdistys. Taksiliitto toimii taksiyrittäjien valtakunnallisena etu- ja palvelujärjestönä. Liittoon kuuluu noin 280 jäsenyhdistystä.

 

Laakkonen_joukkueVeljekset Laakkonen Oy kuuluu Laakkonen -konserniin, jossa autoliiketoiminnoista vastaavat Autotalo Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy. Veljekset Laakkonen Oy:n  uusien autojen edustukseen ja merkkihuoltoon Kuopiossa Kallantiellä kuuluu BMW, Mazda, Peugeot ja Seat.

 

Joukkue_Tima
Talouspalvelut Tima Oy on vuonna 1981 perustettu perheyritys, joka vuodesta 1991 lähtien on ollut Tili-instituuttisäätiön auktorisoima tilitoimisto ja Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsentoimisto. Nykyisellään yritys palvelee asiakkaitaan Siilinjärvellä, Kuopiossa ja Iisalmessa.

 

Jatkopolut_joukkue

Jatkopolut Oy on lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita lapsiperheille ja nuorille tuottava yritys. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa ja Varkaudessa ja toiminta-alue kattaa koko Itä-Suomen. Henkilöstöä yrityksellä on yli 70.

 

Siilinjärven kunnan vapaa-aikatoimi koostuu liikunta-, kulttuuri- ja nuorisotoimesta. Vapaa-aikapalveluiden asioista päättää sivistyslautakunta, jonka toimivaltaan sisältyy mm. kansalaisopiston, kirjaston, museoiden ja kunnan liikuntapaikkojen palveluista päättäminen. Nuorisotoimi tukee nuorten kasvua ja tarjoaa tervehenkisiä ja päihteettömiä mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Liikuntatoimen tavoitteena on edistää liikuntaa kaikilla osa-alueilla, korostaen väestön terveyttä ja hyvinvointia sekä lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä liikunnan avulla.

 

Joukkue_Viitostupa

Viitostupa on huoltoasema luonnonkauniilla paikalla Viitostien varressa Pöljällä. Viitostuvan uusitussa kahviossa ja aurinkoterassilla järven rannalla voi nauttia kahvit vastapaistettujen kahvileipien kera tai pysähtyä syömään maukkaan ruoka-annoksen. Kesäisin voi majoittua Viitostuvan mökeissä, joita alueella on 10 kappaletta. Mukaan viemisiksi voi hankkia Pöljä-tuotteita ja Irene Partasen kalakukkoja.

 

PaulSaar_joukkue

PaulSaar on kansainvälisesti toimiva suomalaislähtöinen yritys, joka erikoistuu tarjoamaan asiakkailleen huippulaatuisia sähkötupakoita, sähkötupakkanesteitä ja erilaisia sähkötupakointitarvikkeita. PaulSaar on alansa Pohjois-Euroopan markkinajohtaja.

 

Joukkue_ISS

ISS Palvelut on Suomen johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka toimittaa kaikki kiinteistöjen tarvitsemat ylläpito- ja tukipalvelut. ISS:n kiinteistöpalvelut kattaa kiinteistön rakennuttamis-, suunnittelu- ja ylläpitopalvelut. Turvallisuuspalvelut yhdistää vartiointipalvelut sekä erilaiset turvallisuusjärjestelmät. Perinteisen siivouspalvelun lisäksi ISS tuottaa asiakkailleen myös erityisosaamista vaativia töitä kuten elintarvikesiivouspalveluita.

 

Joukkue_Lapra

Lapra Oy on siilinjärveläinen rakennusliike, joka toimii Kuopion ja lähikuntien alueilla. Lapralla on lähes 25 vuoden kokemus sekä rakennus- että maanrakennusalalta ja nykyään yrityksessä työskentelee noin 25 rakennusalan ammattilaista.Yrityksen painopiste on liikerakennusten ja -kiinteistöjen rakentamisessa ja saneeraamisessa.

 

 

Ottelemassa ovat myös kaupunki-/kuntapäättäjien joukkueet Siilinjärveltä ja Suonenjoelta.

Siilinjärvi on aktiivinen ja kasvava kunta, jonka asukasmäärä on lähes 22 000. Siilinjärvellä panostetaan lasten päivähoitoon, koulutukseen, vanhusten hoitoon sekä terveys- ja vapaa-aikapalvelujen tarjontaan, sillä niiden nähdään olevan panostuksia tulevaisuuteen. Kansanmusiikki- ja tanssitapahtuma Siilifolk sekä Uneton Yö festivaali kuuluvat perinteisesti Siilinjärven kesätapahtumiin. Kunnanjohtajana toimii Vesa Lötjönen ja valtuuston puheenjohtajana Erkko Nykänen.

 

Suonenjoki_joukkueSuonenjoki on noin 7500  asukkaan kaupunki, joka tunnetaan erityisesti Suomen perinteikkäimpiin kesätapahtumiin kuuluvista Mansikkakarnevaaleistaan. Suonenjoen kaupunginjohtajan toimii Juha Piiroinen ja valtuuston puheenjohtajana Pentti Huuskonen.

 

Otteluaikataulu 2016 julkaistaan kesäkuun alkuun mennessä.

JOUKKUEET 2015 >> JOUKKUEET 2014 >>