Joukkueet 2018

Fontanella on Siilinjärven keskustassa sijaitseva monipuolinen virkistyskylpylä, jossa liikunnan harrastajille löytyy kuntosalin, squash-kenttien ja keilauksen lisäksi monipuolisia ohjattuja ryhmäliikuntapalveluja. Fontanellassa on kymmenen erilaista allasta aaltoaltaasta kuntouintialtaaseen sekä Suomen pisimpiin kuuluva vesiliukumäki. Kylpylässä järjestetään vauva- ja perheuinteja, uimakouluja ja vesijumppia.

 

UNELMA on siilinjärveläinen perheyritys. Myymälä, liikuntapalvelut, kuntosali, mainostoimisto ja valokuvaamo, kaikki nämä saman katon alla.

 


Savon Voima Oyj on sähkö- ja lämpöpalveluja tuottava ja markkinoiva energiayhtiö. Savon Voima -konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä tytäryhtiöt, Savon Voima Verkko Oy ja Savon Voima Salkunhallinta Oy. Yhtiö perustettiin ystävänpäivänä 14. helmikuuta 1947 nimellä Pohjois-Savon Voima Oy.

 


Autotalo Hartikainen kuuluu E.Hartikainen Oy yhtiöön.  Yhtiö omistaa neljä autotaloa Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Kajaanissa. Hartikainen on 10 automerkin jälleenmyyjä ja tarjoaa 19 merkille täydelliset merkkihuollon palvelut. Autoilijan lisäpalveluina löytyvät myös vauriokorjaamo, autopesu sekä rengashotelli.

 


CrossFit tarjoaa ohjattuja treenejä,  jossa yhdistyvät voiman- ja ketteryyden lisääminen fyysisen kunnon eri osa-alueilla. Sen sijaan, että harjoitetaan yksittäisiä lihaksia, CrossFitissä harjoitetaan liikkeitä ja liikkumista. CrossFit on myös yhteisö, joka syntyy kun urheilijat harjoittelevat yhdessä. CrossFit Siilinjärven sali sijaitsee INNOCUM T3-rakennuksessa.

 


Siilinjärven Teatteria on tehty suurella sydämellä vuodesta 1964 saakka. Teatterinäytäntöjen pääpaikka on upea Mäntyrannan kesäteatteri, josta avautuu huikeat näkymät Siilinlahdelle. Kesällä 2018 Siilinjärven Teatteri esittää Heikki Turusen kirjoittaman klassikon SIMPAUTTAJA. Näytelmän ohjaa Janne Puustinen.

 


Sulkavantiellä sijaitseva Siilin TB-huolto Oy palvelutarjontaan kuuluu Autoasi korjaamopalvelut, auton pesupalvelut sekä renkaiden myynti ja vaihtopalvelut. Siilin TB-huollossa on monipuolinen huoltamo, jossa polttoainemyynnin lisäksi valikoimissa autotarvikkeet ja -kemikaalit sekä voiteluaineet. Huoltamolla on lisäksi nestekaasun myynti ja peräkärryjen vuokraus. Monipuolinen kahvila-ravintola ja elintarvikkeiden myyntipiste täydentävät huoltamopalveluita.

 

Pääurakoitsijana SRH Rakennus Oy toteuttaa omakoti- ja rivitalot sekä pienteollisuushallikohteet pohjatöistä valmiiseen rakennukseen saakka. Suunnittelukohteita ovat erilaiset pihasaneeraukset: sadevesiratkaisut, salaojitukset sekä pihojen rakennekerrokset. Yritys toteuttaa lisäksi piha-alueiden vihersuunnitelmat ja -työt uudiskohteisiin.

 

 

Sakupe_joukkueSakupe Oy tuottaa yrityksille ja yhteisöille turvallisia ja toimivia tekstiilihuollon ratkaisuja. Yhtiön tuotantotilat sijaitsevat Siilinjärvellä, Toimialueeseen kuuluu Pohjois-Savon lisäksi Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueet. Sakupe Oy kuuluu valtakunnalliseen Puhdaspalvelu Fi Oy pesulaketjuun.

 


POP Pankki-ryhmään kuuluu 26 itsenäistä osuuspankkia, joilla on 85 konttoria ja palvelupistettä ympäri Suomen. POP Pankki Siilinjärven Osuuspankilla on konttoreita kotipitäjänsä lisäksi Kuopiossa, Nurmeksessa ja Iisalmessa. Asiakaskunta muodostuu noin 18 500 kotitaloudesta, yrityksestä, yhteisöstä sekä maa- ja metsätaloudenharjoittajasta. Paikallisuus antaa Siilinjärven Osuuspankille edellytykset nopeaan päätöksentekoon.

 

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa yritys pitää materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostaa raaka-aineiden ja energian käyttöä. Lassila & Tikanoja auttaa asiakkaita säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

 

 

Duunivaruste Oy on työvaatteiden ja varusteiden jälleenmyyntiin ja työturvallisuuteen erikoistunut yritys. Tekstiilit voi tilata Duunivarusteesta omilla painatuksilla ja brodeerauksilla. Yritys palvelee Suvannontien myymälässä Kuopion Kolmesopessa sekä verkkokaupassa.

 

Suomen suurimmassa päiväkodissa, Pilvilinnassa, on 17 lapsiryhmää, joissa lapsia on noin 250 ja henkilökuntaa lähes 60. Harjamäen asutusalueella sijaitseva Päiväkoti Pilvilinna toimii vuonna 1926 valmistuneessa rakennuksessa Yrityskeskus INNOCUM alueella. Noin kilometrin päässä sijaitseva Harjamäen päiväkoti on myös hallinnollisesti osa Päiväkoti Pilvilinnaa.

 

 

Siilinjärven Apteekista saa asiantuntevaa apteekkipalvelua vuoden jokaisena päivänä. Reseptituotteiden lisäksi valikoimaan kuuluu mm. useita laadukkaita ihonhoitosarjoja. Autoileville asiakkaille on Drive in -piste. Erityispalveluihin kuuluu lääkkeiden annosjakelupalvelu, lääkehoidon kokonaisarviointi, lääkehoidon tarkistus sekä verkkokauppa.

Joukkue_Savon_Rakennuspelti
Savon Rakennuspelti  tarjoaa ammattitaitoista katto- ja peltityötä, sekä lähes kaiken maarakentamisesta saneeraukseen ja uudisrakentamiseen. Yritys palvelee Pohjois-Savon alueella niin pientalo kuin julkisen rakentamisen puolella.

 

 
ATM Taksipalvelu Oy on autoilija Veikko Hyväriseltä uuteen omistukseen siirtynyt perinteikäs siilinjärveläinen taksipalveluita tarjoava yritys, joka  ajokalusto mahdollistaa myös inva- ja paarikuljetukset. Yritys kuuluu VieVie-Taksit 24/7 verkostoon. Tämän brändin väreissä liikennöivät taksit kulkevat palvelulla ja ovat kunnossa kaiken aikaa. 

 

VT-Rakentaja_joukkue

VT-Rakentaja Oy on kuopiolainen yritys, jonka toimialaan kuuluu kokonaisvaltaiset rakentamiseen ja saneeraukseen liittyvät palvelut kuten uudis- ja korjausrakentaminen, huoneisto-, sauna- ja kylpyhuoneremontit, vedeneristys, matto- ja laatoitustyöt sekä kalusteasennukset. Rakennusterveysasiantuntija (RTA) palvelut kattavat kosteus- ja kuntomittaukset ja kartoitukset sekä asbesti- ja haitta-ainekartoitukset.

 


LVI-Palvelu ViVa_joukkue

LVI-Palvelut ViVa suorittaa LVI-urakointia uudis- sekä saneerauskohteisiin, mm. omakotitalon käyttövesiremontista aina kerros- tai rivitalon vaativaan linjasaneeraukseen. Kokonaisvaltainen palvelu kattaa myös lämmitysratkaisut kustannustehokkaasti kaikkine asennus- ja huoltopalveluineen.

 


Huoneistokeskus Kuopio on tehnyt asuntokauppaa jo yli 40 vuoden ajan. Välittäjät ovat pitkän kokemuksen omaavia ammattilaisia, joista suurin osa on myös LKV-päteviä. Huoneistokeskus tarjoaa asiakkailleen kaikkien välittäjien ammattitaidon ja ostajakontaktit yhden välittäjän kautta: YhteismyyntiTM-mallin ansiosta kullakin välittäjällä on käytössään satojen välittäjiemme ostaja- ja myyjäverkosto.

 


KKM-Palvelu on yksityinen siilinjärveläinen yritys, joka palvelee niin kotitalouksia kuin yrityksiäkin erilaisissa rakentamisen alan tehtävissä. Kodin KirvesMies -palvelua tarjotaan pääosin Pohjois-Savon alueella. Palveluihin kuuluu pientalojen, piharakennusten ja kesämökkien rakentamiset, remontit, valmistalojen sisustusurakat, kalusteasennukset, vesieristykset sekä ovi-, ikkuna-ja lattia-asennukset, levytykset, laatoitukset ja listoitustyöt.

 

Joukkue_putkijasaato
Putki & Säätö palvelee pääasiassa Kuopion talousalueella ja noin 80 kilometrin säteellä sieltä. Yrityksen erityisosaamista ovat kiinteistöjen LVI-huolto ja -korjaustyöt, LVIA-urakointi, säätölaitetyöt, öljylämmitys, sekä maalämpöjärjestelmien suunnittelu ja toteutus.

 

 

Sähkötel Oy:n toimialaan kuuluu sähköurakointi, sähkötarvikemyynti ja sähkösuunnittelu. Yritys myy ja asentaa myös tietoverkot, hälytysjärjestelmät ja ilmalämpöpumput. Toimialueena on Kuopio, Siilinjärvi, Nilsiä /Tahkovuori ja Juankoski.

 

 

Tmi Mika Ollikainen on siilinjärveläinen timanttitöitä tarjoava yritys. Timanttiporaus- ja sahaustöiden lisäksi yrityksen toimialaan kuuluvat timanttihionnat, Brokk 90-purkurobottityöt, Bobcat työt, muovimaton ja kaakelin poistot, traktori- ja kaivinkoneurakoinnit sekä kuljetuspalvelut.

 

KKR eli Kirkonkylän riento on siilinjärveläinen harrastejoukkue, jonka motto on ”sähellystä, ilman säheltäjiä! Ja rentoa menoa”. Joukkue on perustettu vuonna 2014, jotta kaikilla olisi mahdollisuus liikkua, ikään, sukupuoleen, kuntoon tai taloudelliseen tilanteeseen katsomatta.

 

Joukkue_Mhy_P-S

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savo tuottaa aktiivisesti jäsenilleen kokonaisvaltaisia metsäluonnon hoidon ja käytön palveluja tiedottamalla ajankohtaisista metsäasioista, antamalla neuvontaa puukauppaan, metsänhoitoon ja metsäverotukseen liittyen sekä järjestämällä metsänomistajille suunnattuja koulutuksia. Yhdistys vaikuttaa myös oman alueensa ympäristö- ja kaava-asioiden valmisteluun.

 


Urheiluhullut on siilinjärveläisen taksiyrittäjän Petri Ruuskasen joukkue. Ruuskasen joukkueessa pelaa eri yritysten edustajia, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Taksipalveluita Ruuskasen yritys tarjoaa yli 20.v. kokemuksella ja kävelyfutisturnauksestakin Ruuskasella on jo useamman vuoden kokemus, sillä hän on toiminut kapteenina Siilinjärven Taksiautoilijoiden joukkueessa vuodesta 2014. 

 

Jatkopolut_joukkue

Jatkopolut Oy on lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita lapsiperheille ja nuorille tuottava yritys. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa ja Varkaudessa ja toiminta-alue kattaa koko Itä-Suomen. Henkilöstöä yrityksellä on yli 70.

 

PaulSaar_joukkue

PaulSaar on kansainvälisesti toimiva suomalaislähtöinen yritys, joka erikoistuu tarjoamaan asiakkailleen huippulaatuisia sähkötupakoita, sähkötupakkanesteitä ja erilaisia sähkötupakointitarvikkeita. PaulSaar on sähkötupakkatuotteiden markkinajohtaja ja tunnetuin brändi Suomessa..

 

Joukkue_ISS

ISS Palvelut on Suomen johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka toimittaa kaikki kiinteistöjen tarvitsemat ylläpito- ja tukipalvelut. ISS:n kiinteistöpalvelut kattaa kiinteistön rakennuttamis-, suunnittelu- ja ylläpitopalvelut. Turvallisuuspalvelut yhdistää vartiointipalvelut sekä erilaiset turvallisuusjärjestelmät. Perinteisen siivouspalvelun lisäksi ISS tuottaa asiakkailleen myös erityisosaamista vaativia töitä kuten elintarvikesiivouspalveluita.

 

Joukkue_Lapra

Lapra Oy on siilinjärveläinen rakennusliike, joka toimii Kuopion ja lähikuntien alueilla. Lapralla on lähes 25 vuoden kokemus sekä rakennus- että maanrakennusalalta ja nykyään yrityksessä työskentelee noin 25 rakennusalan ammattilaista.Yrityksen painopiste on liikerakennusten ja -kiinteistöjen rakentamisessa ja saneeraamisessa.

 

 

Ottelemassa ovat myös kaupunki-/kuntapäättäjien joukkueet Siilinjärveltä ja Suonenjoelta.

Siilinjärvi on aktiivinen ja kasvava kunta, jonka asukasmäärä on lähes 22 000. Siilinjärvellä asuu tyytyväisiä kuntalaisia; Kuntarating-tutkimuksen mukaan siilinjärveläiset ovat toiseksi tyytyväisimpiä kuntapalveluihinsa. Kansanmusiikki- ja tanssitapahtuma Siilifolk on Siilinjärven merkittävin kesätapahtuma. Kunnanjohtajana toimii Vesa Lötjönen ja valtuuston puheenjohtajana Merja Rautiainen.

 

Suonenjoki_joukkueSuonenjoki on noin 7500  asukkaan kaupunki, joka tunnetaan kaikkialla mansikoistaan. Suonenjoella on luonnonkauniit ulkoilumaastot, upeat kalastuspaikat ja monet tapahtumat, jotka saavat ihmiset sankoin joukoin liikkeelle. Tunnetuin tapahtumista on Mansikkakarnevaalit, joka on yksi Suomen vanhimmista kesäjuhlista. Suonenjoen kaupunginjohtajana toimii Juha Piiroinen ja valtuuston puheenjohtajana Olavi Ruotsalainen.

 

Otteluaikataulu 2018 julkaistaan kesäkuun alussa.

JOUKKUEET 2017 >> JOUKKUEET 2016 >> JOUKKUEET 2015 >> JOUKKUEET 2014 >>