Joukkueet 2017

Innocum_joukkueYrityskeskus INNOCUM sijaitsee Siilinjärvellä, Harjamäen perinteikkäällä ja puistomaisella alueella. INNOCUM käsittää kymmenen yritystoimintaan soveltuvaa rakennusta. Tilojen käyttöaste on n. 97 %, vuokralaisena on lähes 70 toimijaa. Viihtyisät toimitilat, nopeat tietoliikenneyhteydet, täysin varustellut kokoustilat ja erinomaiset ravintola Lataamon lounas- ja kahvilapalvelut tekevät yrityksen sijoittumisen yrityskeskukseen helpoksi.

 

Yara tarjoaa viljelijöille ja metsänomistajille kattavan lannoitevalikoiman ja typpikemikaaleja eri teollisuuden aloille sekä ympäristön suojeluun käytettäviä tuotteita. Siilinjärven toimipaikka on yhtiön monipuolisin tuotantolaitos. Avolouhoksesta saatavasta malmista rikastetaan apatiittia, joka käytetään pääasiassa lannoitteiden valmistuksessa tarvittavan fosforihapon valmistukseen. Toimipaikan tuotantoketju ulottuu aina louhoksesta loppu-tuotteeseen – yaralaisittain ”kivestä leipää”.

 


Savon Voima Oyj on sähkö- ja lämpöpalveluja tuottava ja markkinoiva energiayhtiö. Savon Voima -konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä tytäryhtiöt, Savon Voima Verkko Oy ja Savon Voima Salkunhallinta Oy. Yhtiö perustettiin ystävänpäivänä 14. helmikuuta 1947 nimellä Pohjois-Savon Voima Oy. Tänä vuonna juhlitaan siis 70-vuotiasta Savon Voimaa.

 

Laakkonen_joukkueVeljekset Laakkonen Oy kuuluu Laakkonen -konserniin, jossa autoliiketoiminnoista vastaavat Autotalo Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy. Veljekset Laakkonen Oy:n  uusien autojen edustukseen ja merkkihuoltoon Kuopiossa Kallantiellä kuuluu BMW, Mazda, Peugeot ja Seat.

 


CrossFit Siilinjärven sali sijaitsee INNOCUM T3-rakennuksessa. CrossFit tarjoaa ohjattuja treenejä,  jossa yhdistyvät voiman- ja ketteryyden lisääminen fyysisen kunnon eri osa-alueilla.

 


Siilinjärven Teatteria on tehty suurella sydämellä vuodesta 1964 saakka. Teatterinäytäntöjen pääpaikka on upea Mäntyrannan kesäteatteri, josta avautuu huikeat näkymät Siilinlahdelle. Kesällä 2017 Siilinjärven Teatteri esittää Kari Hotakaisen romaaniin pohjautuvan näytelmän IHMISEN OSA. Näytelmän ohjaa Katja Väänänen.

 


Sulkavantiellä sijaitseva Siilin TB-huolto Oy palvelutarjontaan kuuluu Autoasi korjaamopalvelut, auton pesupalvelut sekä renkaiden myynti ja vaihtopalvelut. Siilin TB-huollossa on monipuolinen huoltamo, jossa polttoainemyynnin lisäksi valikoimissa autotarvikkeet ja -kemikaalit sekä voiteluaineet. Huoltamolla on lisäksi nestekaasun myynti ja peräkärryjen vuokraus. Monipuolinen kahvila-ravintola ja elintarvikkeiden myyntipiste täydentävät huoltamopalveluita.

 

Joukkue_Savon_Rakennushanke

Pääurakoitsijana Savon rakennushanke Oy toteuttaa talo- ja pienteollisuushallikohteet pohjatöistä valmiiseen rakennukseen saakka sekä toimii aliurakoitsijan isommissa rakennuskohteissa. Suunnittelukohteita ovat mm. pihasaneeraukset: sadevesiratkaisut, salaojitukset sekä pihojen rakennekerrokset. Yritys toteuttaa lisäksi piha-alueiden vihersuunnitelmat ja -työt uudiskohteisiin.

 

Sakupe_joukkueSakupe Oy tuottaa yrityksille ja yhteisöille turvallisia ja toimivia tekstiilihuollon ratkaisuja. Yhtiön tuotantotilat sijaitsevat Siilinjärvellä, Toimialueeseen kuuluu Pohjois-Savon lisäksi Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueet. Lisäksi Sakupe Oy kuuluu valtakunnalliseen Puhdaspalvelu Fi Oy pesulaketjuun.

 


POP Pankki-ryhmään kuuluu 26 itsenäistä osuuspankkia, joilla on 85 konttoria ja palvelupistettä ympäri Suomen. POP Pankki Siilinjärven Osuuspankilla on konttoreita kotipitäjänsä lisäksi Kuopiossa, Nurmeksessa, Lieksassa ja Iisalmessa. Asiakaskunta muodostuu noin 18 500 kotitaloudesta, yrityksestä, yhteisöstä sekä maa- ja metsätaloudenharjoittajasta. Paikallisuus antaa Siilinjärven Osuuspankille edellytykset nopeaan päätöksentekoon.

 


OP Asiamiehet ovat itsenäisiä yrittäjiä, jotka edustavat OP Vakuutusta, OP Henkivakuutusta, A-Vakuutusta sekä Työeläkeyhtiö Ilmarista. Asiakkaina ovat henkilö-, yritys- sekä maa- ja metsätalousyrittäjät ympäri Suomen.

 

Joukkue_Duunivaruste
Duunivaruste Oy on työvaatteiden ja varusteiden jälleenmyyntiin ja työturvallisuuteen erikoistunut yritys. Tekstiilit voi tilata Duunivarusteesta omilla painatuksilla ja brodeerauksilla. Yritys palvelee Suvannontien myymälässä Kuopion Kolmesopessa sekä verkkokaupassa.

 

Suomen suurimmassa päiväkodissa, Pilvilinnassa, on 17 lapsiryhmää, joissa lapsia on noin 250 ja henkilökuntaa lähes 60. Harjamäen asutusalueella sijaitseva Päiväkoti Pilvilinna toimii vuonna 1926 valmistuneessa rakennuksessa Yrityskeskus INNOCUM alueella. Noin kilometrin päässä sijaitseva Harjamäen päiväkoti on myös hallinnollisesti osa Päiväkoti Pilvilinnaa.

 

Joukkue_Savon_Rakennuspelti
Savon Rakennuspelti  tarjoaa ammattitaitoista katto- ja peltityötä, sekä lähes kaiken maarakentamisesta saneeraukseen ja uudisrakentamiseen. Yritys palvelee Pohjois-Savon alueella niin pientalo kuin julkisen rakentamisen puolella.

 

Joukkue_Hankkija
Toivalassa sijaitseva Agrimarket myymälä toimii nyt nimellä Hankkija, kun Agrimarket ja Multasormi muuttivat nimensä Hankkijaksi vuoden 2016 alusta. Hankkija on Suomen johtava maatalouskauppaketju,  joka 52 myymälän lisäksi palvelee myös verkkokaupassa.  Valikoimiin kuuluu mm. erilaiset rauta- ja rakentamisen tarvikkeet, maatalouden tuotantotarvikkeet, työkoneet ja varaosat sekä laaja valikoima puutarha- ja hevostarviketuotteita.

 

VT-Rakentaja_joukkue

VT-Rakentaja Oy on kuopiolainen yritys, jonka toimialaan kuuluu kokonaisvaltaiset rakentamiseen ja saneeraukseen liittyvät palvelut kuten uudis- ja korjausrakentaminen, huoneistoremontit, sauna- ja kylpyhuoneremontit, vedeneristys, matto- ja laatoitustyöt sekä kaluste- ym. asennukset.

 


LVI-Palvelu ViVa_joukkue

LVI-Palvelut ViVa suorittaa LVI-urakointia uudis- sekä saneerauskohteisiin, mm. omakotitalon käyttövesiremontista aina kerros- tai rivitalon vaativaan linjasaneeraukseen. Kokonaisvaltainen palvelu kattaa myös lämmitysratkaisut kustannustehokkaasti kaikkine asennus- ja huoltopalveluineen.

 


Kurottajapalvelut T.Pehkonen Oy tarjoaa asiakkaille nostopalveluita Kuopion seudulla. Kurottajalla voidaan hoitaa useita erilaisia työtehtäviä rakennustyömaan vaativissa paikoissa. Korkeisiin kohteisiin voidaan nostaa tavaroita/henkilöitä korilla jopa 26 metrin korkeuteen.

 


KKM-Palvelu on yksityinen siilinjärveläinen yritys, joka palvelee niin kotitalouksia kuin yrityksiäkin erilaisissa rakentamisen alan tehtävissä. Kodin KirvesMies -palvelua tarjotaan pääosin Pohjois-Savon alueella, palvelu. Palveluihin kuuluu pientalojen, piharakennusten ja kesämökkien rakentamiset, remontit, valmistalojen sisustusurakat, kalusteasennukset, vesieristykset sekä ovi-, ikkuna-ja lattia-asennukset, levytykset, laatoitukset ja listoitustyöt.

 

Joukkue_putkijasaato
Putki & Säätö palvelee pääasiassa Kuopion talousalueella ja noin 80 kilometrin säteellä sieltä. Yrityksen erityisosaamista ovat kiinteistöjen LVI-huolto ja -korjaustyöt, LVIA-urakointi, säätölaitetyöt, öljylämmitys, sekä maalämpöjärjestelmien suunnittelu ja toteutus.

 

Sähkötel Oy:n toimialaan kuuluu sähköurakointi, sähkötarvikemyynti ja sähkösuunnittelu. Yritys myy ja asentaa myös tietoverkot, hälytysjärjestelmät ja ilmalämpöpumput. Toimialueena on Kuopio, Siilinjärvi, Nilsiä /Tahkovuori ja Juankoski.

 

Team Ollikainen_joukkue

Tmi Mika Ollikainen on siilinjärveläinen timanttitöitä tarjoava yritys. Timanttiporaus- ja sahaustöiden lisäksi yrityksen toimialaan kuuluvat mm. traktori- ja kaivinkoneurakoinnit sekä kuljetuspalvelut. 

 

Joukkue_SiRa

Siilin Ratsastajat ry on perustettu vuonna 1995 ja sen jäsenmäärä on vuosittain noin 200 jäsentä. Siilin Ratsastajat ry järjestää vuosittain useita eritasoisia koulu- ja estekilpailuja, koulutuksia ja tapahtumia kuten vuosittain perinteisesti järjestettävä Hubertus-juhla. Seuran kotipaikkana toimii Siilin Ratsastuskeskus. Ratsastuskeskuksen alueelta löytyy mm. kaksi maneesia ja useampi ulkokenttä.

 

Joukkue_Mhy_P-S
Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savo tuottaa aktiivisesti jäsenilleen kokonaisvaltaisia metsäluonnon hoidon ja käytön palveluja. Yhdistys jakaa tietoa ajankohtaisista metsäasioista, antaa neuvontaa puukauppaan, metsänhoitoon ja metsäverotukseen liittyen ja järjestää metsänomistajille suunnattuja koulutuksia. Lisäksi yhdistys vaikuttaa oman alueensa ympäristö- ja kaava-asioiden valmisteluun.


Urheiluhullut on siilinjärveläisen taksiyrittäjän Petri Ruuskasen joukkue. Ruuskasen joukkueessa pelaa eri yritysten edustajia, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Taksipalveluita Ruuskasen yritys tarjoaa yli 20.v. kokemuksella ja kävelyfutisturnauksestakin Ruuskasella on jo useamman vuoden kokemus, sillä hän on toiminut kapteenina Siilinjärven Taksiautoilijoiden joukkueessa vuodesta 2014. 

 

Jatkopolut_joukkue

Jatkopolut Oy on lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita lapsiperheille ja nuorille tuottava yritys. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa ja Varkaudessa ja toiminta-alue kattaa koko Itä-Suomen. Henkilöstöä yrityksellä on yli 70.

 

TTENR2.0 joukkue edustaa Siilinjärven kunnan vapaa-aikatoimen liikunta-, kulttuuri- ja nuorisotoimea. Vapaa-aikatoimi vastaa mm. kansalaisopiston, kirjaston, museoiden ja kunnan liikuntapaikkojen palveluista. Nuorisotoimi tukee nuorten kasvua ja tarjoaa tervehenkisiä ja päihteettömiä mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Liikuntatoimen tavoitteena on edistää liikuntaa kaikilla osa-alueilla, korostaen väestön terveyttä ja hyvinvointia sekä lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä liikunnan avulla.

 

PaulSaar_joukkue

PaulSaar on kansainvälisesti toimiva suomalaislähtöinen yritys, joka erikoistuu tarjoamaan asiakkailleen huippulaatuisia sähkötupakoita, sähkötupakkanesteitä ja erilaisia sähkötupakointitarvikkeita. PaulSaar on alansa Pohjois-Euroopan markkinajohtaja.

 

Joukkue_ISS

ISS Palvelut on Suomen johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka toimittaa kaikki kiinteistöjen tarvitsemat ylläpito- ja tukipalvelut. ISS:n kiinteistöpalvelut kattaa kiinteistön rakennuttamis-, suunnittelu- ja ylläpitopalvelut. Turvallisuuspalvelut yhdistää vartiointipalvelut sekä erilaiset turvallisuusjärjestelmät. Perinteisen siivouspalvelun lisäksi ISS tuottaa asiakkailleen myös erityisosaamista vaativia töitä kuten elintarvikesiivouspalveluita.

 

Joukkue_Lapra

Lapra Oy on siilinjärveläinen rakennusliike, joka toimii Kuopion ja lähikuntien alueilla. Lapralla on lähes 25 vuoden kokemus sekä rakennus- että maanrakennusalalta ja nykyään yrityksessä työskentelee noin 25 rakennusalan ammattilaista.Yrityksen painopiste on liikerakennusten ja -kiinteistöjen rakentamisessa ja saneeraamisessa.

 

 

Ottelemassa ovat myös kaupunki-/kuntapäättäjien joukkueet Siilinjärveltä ja Suonenjoelta.

Siilinjärvi on aktiivinen ja kasvava kunta, jonka asukasmäärä on lähes 22 000. Siilinjärvellä panostetaan lasten päivähoitoon, koulutukseen, vanhusten hoitoon sekä terveys- ja vapaa-aikapalvelujen tarjontaan, sillä niiden nähdään olevan panostuksia tulevaisuuteen. Kansanmusiikki- ja tanssitapahtuma Siilifolk sekä Uneton Yö festivaali kuuluvat perinteisesti Siilinjärven kesätapahtumiin. Kunnanjohtajana toimii Vesa Lötjönen ja valtuuston puheenjohtajana Erkko Nykänen.

 

Suonenjoki_joukkueSuonenjoki on noin 7500  asukkaan kaupunki, joka tunnetaan erityisesti Suomen perinteikkäimpiin kesätapahtumiin kuuluvista Mansikkakarnevaaleistaan. Suonenjoen kaupunginjohtajan toimii Juha Piiroinen ja valtuuston puheenjohtajana Pentti Huuskonen.

 

Otteluaikataulu 2017 julkaistaan kesäkuun alussa.

JOUKKUEET 2016 >> JOUKKUEET 2015 >> JOUKKUEET 2014 >>